DOWNLOAD MIJN GRATIS EBOOK over Contentcreatie voor LINKEDIN!

DOWNLOAD MIJN GRATIS EBOOK!

Online MKB LinkedIn teamtraining:
Werken aan een sterk merk

Vergroot jullie zichtbaarheid op LinkedIn.

Creëer medemerkers; waardoor de naamsbekendheid en de expertstatus toenemen.
Zodat je meer klanten vindt en beter klanten bindt.

Speciaal voor MKB-ondernemers, sales, marketing en projectleiders die zich richten op de B2B markt.

Meer klanten vinden beter klanten binden

Praktisch.

Geen ingewikkelde plannen die je toch niet volhoudt, maar praktisch en meteen toepasbaar. Bovendien komt de inhoud recht uit de MKB-praktijk, actueel en inspirerend.

 

Structuur & implementatie.

Je kunt samen nog zoveel kennis hebben, als je het niet weet toe te passen ga je het succes niet bereiken. Ik train, enthousiasmeer en begeleid jouw medewerkers naar een structuur die efficiënt is en over de lange termijn meer resultaat oplevert.

 

Persoonlijke aandacht.

In een online wereld maakt persoonlijke aandacht het verschil. De training is zo opgebouwd dat ieder persoonlijk werkt aan zijn of haar doelstellingen t.a.v. LinkedIn en dat er daarnaast de kracht van het team ingezet wordt om nog meer impact voor het bedrijf te maken.

Medewerkers trainen

 • Tijd is een kostbaar bezit.
  Je wilt de zichtbaarheid van het bedrijf vergroten en gelooft dat LinkedIn daar zeker aan bijdraagt. Maar de vele to-do’s beheersen vaak de dag, de tijd vliegt voorbij en voor je het weet zijn jullie weer een paar weken verder.

  Een aantal zaken zijn aangepakt; er is een bedrijfspagina en medewerkers posten weleens een bericht. Maar het kost vaak veel tijd, het zijn ad hoc berichten of schieten met hagel.

  Jammer. Het kan echt anders! Ik laat je zien hoe het slimmer, efficiënter en succesvoller kan.

 • Resultaten.
  Deze losse flodders kosten onnodig tijd, energie en leveren bovendien weinig op.
  Hoe krijg je nou daadwerkelijk meer volgers, een groter bereik en levert de zichtbaarheid ook iets op? Hoe werkt het algoritme in jouw voordeel en is adverteren slim? Veel gestelde vragen en terecht.

  Succesvolle zichtbaarheid op LinkedIn heeft met meerdere factoren te maken. Inzicht in do’s and dont’s en begrijpen waarom berichten viral gaan, geeft je de juiste ingrediënten om dit zelf ook te bereiken. 

 
 • Samen.
  Medewerkers die op persoonlijke titel weleens berichten op LinkedIn plaatsen, draagt onvoldoende bij om in echte gezamenlijkheid het bedrijf beter en structureel te profileren. Het is niet alleen een ‘marketing-dingetje’. Samen beschikken over de juiste kennis en het geleerde binnen de organisatie te implementeren zorgt voor langdurige resultaten.

  MedeMerkers creëren. In de training is er naast de focus op de bedrijfspagina ook ruim aandacht voor de persoonlijke LinkedIn-profielen.

Als je dit herkent dan is ‘Werken aan een sterk merk’ hetgeen je nodig hebt.
Een training speciaal voor het MKB, dat zich richt op de B2B markt en worstelt met de zichtbaarheid op LinkedIn.

Werken aan een sterk merk:
 • Een sterk fundament qua positionering of profilering; waar staat het bedrijf nu, welke ambitie ligt er en hoe vertaal je dit naar betere zichtbaarheid op LinkedIn?
 • Een krachtig praktisch plan zodat je consistent op de radar blijft bij je doelgroep. Zonder dat je daar onnodig veel tijd mee kwijt bent.
 • Een duidelijke keuze in social media kanalen, waarin ze onderdeel vormen van de totale marketing-mix. 
 • Alle marketing- en salesactiviteiten versterken elkaar: maximaal bereik.
 • Creativiteit, inzicht en tools hoe jullie zelf slim, efficiënt en succesvol voor waardevolle contentcreatie zorgen.
We steken samen de handen uit de mouwen:
 1. Samen waardevolle content produceren voor LinkedIn. Ik leer je hoe je dit slimmer aanpakt, zodat je genoeg tijd overhoudt voor andere taken.
 2. Je leert over de meest gemaakte fouten in marketing. Waardoor berichten op social media minder bereik hebben. Maar ook zorgt voor slecht gelezen nieuwsbrieven en een lage opkomst bij B2B evenementen. Ik leer je hoe je deze fout nooit meer maakt en dus structureel betere resultaten bereikt.
 3. Ik laat je zien wat het goud in je bedrijf is dat jij vergeet en daardoor te weinig aandacht aan besteedt. Maar essentieel is voor het succesvol vergroten van jullie zichtbaarheid en expertstatus.
 4. Je leert gebruik te maken van de wet van planmatigheid. Wat je 80% winst in tijd gaat opleveren als je deze structureel toepast.
 5. Jullie krijgen een update over ‘de techniek’ achter LinkedIn.

Reviews Merk je Merk

Als organisatie willen we de zichtbaarheid van ons merk ‘Feedback’ vergroten. Daarbij was de wens om LinkedIn daarvoor professioneel in te zetten. Hoe je elkaar kunt ondersteunen in het bereiken van commerciële ambities wist Herma enthousiasmerend over te brengen.

Caspar Verhees
eigenaar Feedback consulting en training

benVitaal stond als organisatie in de kinderschoenen op LinkedIn. Er was een duidelijke wens om de organisatie en haar dienstverlening meer te profileren, om in contact te blijven met onze klanten en partners én om gericht nieuwe contacten te leggen middels dit medium. De theoretische benadering zorgt voor de basiskennis die bijdraagt aan het bereiken van die doelstellingen. De praktische benadering zorgt ervoor dat je ook daadwerkelijk aan de slag gaat. De training van Herma heeft ervoor gezorgd dat LinkedIn begrijpelijk én toegankelijk is geworden voor zowel de organisatie als de medewerker.

Martijn Meij
accountmanager ben Vitaal Maastricht Aachen Airport

Het was me duidelijk dat LinkedIn veel meer potentie had dan waar ik nu gebruik van maakte. Ik deed af en toe wat, maar realiseerde me dat er geen rode draad doorheen zat. Daarnaast was het me ook niet duidelijk hoe de algoritmes werkte en hoe ik mijn doelgroep beter kon bereiken. Ik maakte ook nog onvoldoende gebruik van de mogelijkheden om in contact te komen met het zogenaamde tweedegraads netwerk, wetende dat daar potentie ligt. De winst is voor mij kennis te hebben van de algoritmes, hoe kan ik zoeken naar interessante contacten, hoe krijg ik een rode draad in mijn posts op LinkedIn en wat komt daar bij kijken o.a. kwaliteit van de posts.

Bertie Ubaghs
trainer Feedback
Vorige
Volgende

Merkbaar verschil maken

Klaar om te werken aan de groei van jouw merk? Slim, efficiënt en succesvol LinkedIn inzetten en structureel bij jouw (potentiële) klant op de radar komen en blijven?

Ik merk ook graag jouw merk

Starten

Vergroot je zichtbaarheid en versterk je expertstatus met de online LinkedIn teamtraining ‘Werken aan een sterk merk’.

Inhoud:
 • Online teamtraining (3-10 deelnemers).
 • 3 sessies (totaal 6 uur) middels ZOOM.
 • 2 x Q & A (totaal 1 uur) middels ZOOM.
 • Praktische huiswerk opdrachten tussen de sessies door, zodat je daadwerkelijk in de actie gaat.
 • Toegang tot de aanvullende video’s waardoor je als team en jij als persoon LinkedIn succesvol blijft inzetten, ook na de training.
 • Bonus: digitale contentplanner 12 maanden (structuur en nooit meer inspiratieloos).
 
 Investering: € 1295,- (excl. BTW)

 

Goed om nog te weten:

Voor het beste resultaat worden de sessies binnen 3 maanden gepland.

Wil je deze training als ‘live’ Incompany training? Geen probleem! Stuur even een mailtje dan bespreken we samen de mogelijkheden. 

Reviews Merk je Merk

LinkedIn is een super mooie tool om in contact te blijven met klanten en ze van informatie te voorzien. Ik had totaal geen beeld van de do’s en don’t op LinkedIn en altijd moeite met berichten schrijven en posten. De workshop van Herma helpt mij en mijn collega’s om LinkedIn op een makkelijke manier succesvol in te zetten. Onze grootste winst is nu al dat we veel meer mensen bereiken met de berichten die we posten en dat benVitaal een stuk beter zichtbaar is op LinkedIn.

Merle Niehe
benVitaal Maastricht

Ik wilde mijn zichtbaarheid op LinkedIn vergroten. Naast handige weetjes en tips, was de training de ultieme prikkel om gewoon hiermee aan de slag te gaan. Belangrijk inzicht dat ik kreeg was het gegeven dat het niet gelijk perfect hoeft te zijn. Gewoon doen! Het is stimulerend om in teamverband met collega’s hieraan te werken. Het enthousiasme van Herma en de kennis geven de juiste prikkel om met LinkedIn aan de slag te gaan.

Kathelijn Geerts
Jawel | voor leiders en teams in ontwikkeling

Ik heb de training als duidelijk, verhelderend en zeer praktisch ervaren en dit alles in een zeer onderhoudende sfeer. Daarnaast vond ik de algoritmische benadering heel interessant en verhelderend, aangezien ik als “leek”, geen tot weinig ervaring had met social media en me hierin ook nooit heb verdiept. Ik zou andere ondernemers zeker doorverwijzen, aangezien ik in korte tijd geel veel geleerd heb over LinkedIn in het algemeen en de versterkende factor hiervan. Het was een zeer leerzame en fijne ochtend.

Kara Bost
Buro Bost | Boekhouding en belasting

In deze leuke kleine groep was er voldoende tijd om vragen te stellen en antwoorden te krijgen van Herma. Hoewel ik al een tijdje op LinkedIn actief ben, heb ik heel wat tips hoe het nog beter kant geleerd. Dank je wel Herma Westenberg.

Mieke Boers,
MKB belastingadviseurs

Ik wilde LinkedIn doelgericht en effectief inzetten voor de promotie van onze trainingen. Een groot voordeel is dat we mensen die willen starten vanuit een uitkering, een goede basis qua kennis en netwerk kunnen bieden. Het inzicht dat je structuur en focus in je content aan moet brengen. Denk vooraf na en maak een plan. Herma’s enthousiasme, tempo en vaardigheid om zaken te verduidelijken. De leuke uitspraken, het blijft dan gemakkelijker hangen. Evenals Herma’s betrokkenheid achteraf, I love it!

Joyce Verheijden
Inspiratiehuis voor ondernemers
Vorige
Volgende

Gratis ebook over contentcreatie