Online LinkedIn training | Open Inschrijving:
"Zichtbaar Vakmanschap"

Vergroot je naamsbekendheid en expertstatus.
Zodat je meer klanten vindt en beter klanten bindt.
LinkedIn doelgericht als marketing- en salestool inzetten.

Speciaal voor:

 • MKB-medewerkers die namens het bedrijf of organisatie de LinkedInpagina beheren.
 • Zich richten op de B2B markt.
 • Al enige jaren bestaan en een mooie portefeuille aan klanten hebben opgebouwd. 

 

Schrijf je dan in voor ‘Zichtbaar Vakmanschap’. 3 x 2 uur online groepstraining (max. 10 deelnemers). 

 

Na de training weet je: 

 • Wat werkt op LinkedIn en hoe zelf toe te passen.
 • Welke content effectief is en ga je aan de slag met eigen content die impact maakt.
 • Hoe je het bereik vergroot en meer volgers aantrekt.
 • Op de radar te komen en te blijven bij je doelgroep.
 • De laatste (technische) kennis van LinkedIn.

Meer klanten vinden beter klanten binden

Praktisch.

Geen ingewikkelde plannen die je toch niet volhoudt, maar praktisch en meteen toepasbaar. Bovendien komt de inhoud recht uit de MKB-praktijk, actueel en inspirerend.

Structuur & implementatie.

Je kunt nog zoveel kennis hebben, als je het niet weet toe te passen ga je het succes niet bereiken. Ik train, enthousiasmeer en begeleid jou naar een structuur die efficiënt is en over de lange termijn meer resultaat oplevert.

Persoonlijke aandacht.

In een online wereld maakt persoonlijke aandacht het verschil. De training is zo opgebouwd dat ieder persoonlijk werkt aan zijn of haar doelstellingen t.a.v. LinkedIn.

Online training: Zichtbaar Vakmanschap op LinkedIn

Tijd is een kostbaar bezit.

Je wilt je zichtbaarheid vergroten en gelooft dat LinkedIn daar zeker aan bijdraagt. Maar de vele to-do’s beheersen vaak de dag, de tijd vliegt voorbij en voor je het weet ben je weer een paar weken verder.

Een aantal zaken heb je aangepakt; je hebt een persoonlijke pagina, misschien ook een bedrijfspagina en je post weleens een bericht. Maar het kost vaak veel tijd, het zijn ad hoc berichten of schieten met hagel.Jammer. Het kan echt anders! Ik laat je zien hoe het slimmer, efficiënter en succesvoller kan.

Resultaten.

Deze losse flodders kosten onnodig tijd, energie en leveren bovendien weinig op.
Hoe krijg je nou daadwerkelijk meer volgers, een groter bereik en levert de zichtbaarheid ook iets op? Hoe werkt het algoritme in jouw voordeel en is adverteren slim? 

Succesvolle zichtbaarheid op LinkedIn heeft met meerdere factoren te maken. Inzicht in do’s and dont’s en begrijpen waarom berichten viral gaan.

Samen.

Met alleen kennis ga je het succes niet boeken. Ik zet je daadwerkelijk aan tot actie van het geleerde. En geef je persoonlijk feedback op datgene dat je zichtbaar maakt op LinkedIn. Evenals praktische tips om vanuit strategie bij je doelgroep op de radar te komen en te blijven.

Als je je hierin herkent dan is de training ‘Zichtbaar Vakmanschap op LinkedIn’ hetgeen je nodig hebt.

 

Speciaal voorMKB-medewerkers die verantwoordelijk zijn voor het beheer van de LinkedIn-pagina en worstelen met de zichtbaarheid op LinkedIn.

Training: Zichtbaar Vakmanschap:

 • Een sterk fundament qua positionering of profilering; waar sta je nu, welke ambitie ligt er en hoe vertaal je dit naar betere zichtbaarheid op LinkedIn?
 • Een krachtig praktisch actieplan zodat je consistent op de radar blijft bij je doelgroep. Zonder dat je daar onnodig veel tijd mee kwijt bent.
 • LinkedIn als strategische marketing- en salestool. Alle marketing- en salesactiviteiten versterken elkaar: maximaal bereik.
 • Creativiteit, inzicht en tools hoe je zelf slim, efficiënt en succesvol voor waardevolle contentcreatie zorgt.
We steken samen de handen uit de mouwen:
 1. Samen waardevolle content produceren voor LinkedIn. Ik leer je hoe je dit slimmer aanpakt, zodat je genoeg tijd overhoudt voor andere taken.
 2. Je leert over de meest gemaakte fouten in marketing. Waardoor berichten op LinkedIn minder bereik hebben. Maar ook zorgen voor slecht gelezen nieuwsbrieven en een lage opkomst bij B2B evenementen. Ik leer je hoe je deze fouten niet meer maakt en dus structureel betere resultaten bereikt.
 3. Ik laat je zien wat het goud in je bedrijf is dat jij vergeet en daardoor te weinig aandacht aan besteedt. Maar essentieel is voor het succesvol vergroten van je zichtbaarheid en expertstatus.
 4. Je leert gebruik te maken van de wet van planmatigheid. Wat je 80% winst in tijd gaat opleveren als je deze structureel toepast.
 5. Je krijgt een volledige update over ‘de techniek’ achter LinkedIn.
 6. Je LinkedIn-profiel en/of bedrijfspagina krijgt de gehele update die voor jou nodig is.

Reviews Merk je Merk

benVitaal stond als organisatie in de kinderschoenen op LinkedIn. Er was een duidelijke wens om de organisatie en haar dienstverlening meer te profileren, om in contact te blijven met onze klanten en partners én om gericht nieuwe contacten te leggen middels dit medium. De theoretische benadering zorgt voor de basiskennis die bijdraagt aan het bereiken van die doelstellingen. De praktische benadering zorgt ervoor dat je ook daadwerkelijk aan de slag gaat. De training van Herma heeft ervoor gezorgd dat LinkedIn begrijpelijk én toegankelijk is geworden voor zowel de organisatie als de medewerker.

Martijn Meij
accountmanager ben Vitaal Maastricht Aachen Airport

Het was me duidelijk dat LinkedIn veel meer potentie had dan waar ik nu gebruik van maakte. Ik deed af en toe wat, maar realiseerde me dat er geen rode draad doorheen zat. Daarnaast was het me ook niet duidelijk hoe de algoritmes werkte en hoe ik mijn doelgroep beter kon bereiken. Ik maakte ook nog onvoldoende gebruik van de mogelijkheden om in contact te komen met het zogenaamde tweedegraads netwerk, wetende dat daar potentie ligt. De winst is voor mij kennis te hebben van de algoritmes, hoe kan ik zoeken naar interessante contacten, hoe krijg ik een rode draad in mijn posts op LinkedIn en wat komt daar bij kijken o.a. kwaliteit van de posts.

Bertie Ubaghs
trainer Feedback

Als organisatie willen we de zichtbaarheid van ons merk ‘Feedback’ vergroten. Daarbij was de wens om LinkedIn daarvoor professioneel in te zetten. Hoe je elkaar kunt ondersteunen in het bereiken van commerciële ambities wist Herma enthousiasmerend over te brengen.

Caspar Verhees
eigenaar Feedback consulting en training
Vorige
Volgende

Merkbaar verschil maken?

Klaar om te werken aan de groei van jouw merk? Slim, efficiënt en succesvol LinkedIn inzetten en structureel bij jouw (potentiële) klant op de radar komen en blijven?

Ik merk ook graag jouw merk

Deelnemen aan Zichtbaar Vakmanschap op LinkedIn:

Meld je nu aan!

We starten met de eerste trainingssessie op dinsdag 15 juni.

Kun je er een sessie niet bij zijn? Geen probleem! Alle sessies zijn zo opgebouwd dat je deze ook achteraf op een eigen gekozen moment kunt terugkijken).

Investering: 129 euro* (excl BTW) en max. 10 deelnemers.

*Deze prijs geldt alleen voor de juni 2021 groep. 

Wat houdt de training in?

 • 3 x 2 uur online training* over LinkedIn als marketing- en salestool.
  • Dinsdag 15 juni 9.30-11.30 uur) , donderdag 1 juli (9.30-11.30 uur) en donderdag 22 juli (9.30-11.30 uur)
  • Strategie bepalen vanuit jouw sterke positionering & krachtige profilering.
  • Contentcreatie en relatiemanagement voor meer succes. Welke content zorgt ervoor dat je meer klanten vindt en beter klanten bindt.
  • LinkedIn in de mix (maximale resultaten en slim verbinden).

 

 • Kennis over de techniek en LinkedIn functies die voor jou waardevol zijn).

 

 • 2 x 30 minuten online Q & A (stel al je persoonlijke vragen)
  • Donderdag 24 juni (9.30-10.00 uur) en dinsdag 6 juli (9.30-10.00 uur)

 

 • Op basis van je persoonlijke en/ of bedrijfsprofiel krijg je feedback over do’s and dont’s.

 

 • Concreet aan de slag met het delen van waardevolle content en op de radar komen en blijven bij je doelgroep.

 

 • Bonus: Instructievideo’s over het aanpassen van je persoonlijke LinkedInprofiel (en bedrijfspagina) incl. waardevolle tips om je profiel nog beter te optimaliseren.
 
*Trainingsdataop een rij (kun je niet: geen probleem je krijgt altijd de terugkijk-link en kunt vragen vooraf insturen).
 • Trainingssessie 1: Dinsdag 15 juni (09.30-11.30 uur)
 • Trainingssessie 2: Donderdag 1 juli (9.30-11.30 uur)
 • Trainingssessie 3: Donderdag 22 juli (9.30-11.30 uur)

 

 • Q & A 1: Donderdag 24 juni (9.30-10.00 uur)
 • Q & A 2: Dinsdag 6 juli (9.30-10.00 uur)
 
 Investering: € 129,- (excl. BTW)
 
Ja, ik wil deelnemen >>>
 

Goed om te weten

Is de 129 euro voor de hele training?
Ja, dat is het bedrag voor de hele training (excl. 21% BTW).  Deze bestaat dus uit 3 trainingssessies van steeds 2 uur en 2x een Q & A van een half uur). Alles is online.

 

Je kunt niet alle data?
Geen probleem. De training is zo opgezet dat deze ook naderhand terug te kijken is. Van iedere training wordt een opname gemaakt en iedereen krijgt de terugkijk-link. Dus als je een keer niet kan, geen probleem, dan kijk je achteraf. Dat geldt ook voor de Q & A’s. Je krijgt vooraf de tijd om je vragen te mailen. Ben je er niet live bij, maar heb ik wel een vraag van je ontvangen dan behandel ik deze ook gewoon.

Reviews Merk je Merk

LinkedIn is een super mooie tool om in contact te blijven met klanten en ze van informatie te voorzien. Ik had totaal geen beeld van de do’s en don’t op LinkedIn en altijd moeite met berichten schrijven en posten. De workshop van Herma helpt mij en mijn collega’s om LinkedIn op een makkelijke manier succesvol in te zetten. Onze grootste winst is nu al dat we veel meer mensen bereiken met de berichten die we posten en dat benVitaal een stuk beter zichtbaar is op LinkedIn.

Merle Niehe
benVitaal Maastricht

Ik wilde mijn zichtbaarheid op LinkedIn vergroten. Naast handige weetjes en tips, was de training de ultieme prikkel om gewoon hiermee aan de slag te gaan. Belangrijk inzicht dat ik kreeg was het gegeven dat het niet gelijk perfect hoeft te zijn. Gewoon doen! Het is stimulerend om in teamverband met collega’s hieraan te werken. Het enthousiasme van Herma en de kennis geven de juiste prikkel om met LinkedIn aan de slag te gaan.

Kathelijn Geerts
Jawel | voor leiders en teams in ontwikkeling

In deze leuke kleine groep was er voldoende tijd om vragen te stellen en antwoorden te krijgen van Herma. Hoewel ik al een tijdje op LinkedIn actief ben, heb ik heel wat tips hoe het nog beter kant geleerd. Dank je wel Herma Westenberg.

Mieke Boers,
MKB belastingadviseurs

Ik wilde LinkedIn doelgericht en effectief inzetten voor de promotie van onze trainingen. Een groot voordeel is dat we mensen die willen starten vanuit een uitkering, een goede basis qua kennis en netwerk kunnen bieden. Het inzicht dat je structuur en focus in je content aan moet brengen. Denk vooraf na en maak een plan. Herma’s enthousiasme, tempo en vaardigheid om zaken te verduidelijken. De leuke uitspraken, het blijft dan gemakkelijker hangen. Evenals Herma’s betrokkenheid achteraf, I love it!

Joyce Verheijden
Inspiratiehuis voor ondernemers

Ik heb de training als duidelijk, verhelderend en zeer praktisch ervaren en dit alles in een zeer onderhoudende sfeer. Daarnaast vond ik de algoritmische benadering heel interessant en verhelderend, aangezien ik als “leek”, geen tot weinig ervaring had met social media en me hierin ook nooit heb verdiept. Ik zou andere ondernemers zeker doorverwijzen, aangezien ik in korte tijd geel veel geleerd heb over LinkedIn in het algemeen en de versterkende factor hiervan. Het was een zeer leerzame en fijne ochtend.

Kara Bost
Buro Bost | Boekhouding en belasting
Vorige
Volgende
“Wat is het voordeel om live aanwezig te zijn bij de online training?”
Tijdens de training is er de gelegenheid om via de chat of unmute vragen te stellen.
 
“Wij hebben een meer maatschappelijke functie en niet zozeer een commerciele doelstelling. Is deze training dan toch geschikt?”
Jazeker, jullie voortbestaan bestaat uit hetgeen jullie mogelijk maken. Die resultaten en de samenwerkingen met strategische partners zijn belangrijke elementen om online zichtbaar te maken. En het vergroten van je online zichtbaarheid biedt veel mogelijkheden tot nieuwe verbindingen.
 
“Ik heb interesse, maar ik kan niet alle data”
De training is zo opgezet dat deze ook naderhand terug te kijken is. Van iedere training wordt een opname gemaakt en iedereen krijgt de terugkijk-link. Dus als je een keer niet kan, geen probleem, dan kijk je achteraf.
 
Dat geldt ook voor de Q&A’s. Je krijgt vooraf de tijd om je vragen te mailen. Ben je er niet live bij, maar heb ik wel een vraag van je ontvangen dan behandel ik deze ook gewoon.
 
Is het 129 euro voor de hele training?
Ja! De training bestaat dus uit 3 x 2 uur training en nog eens 2 x een half uur Q & A. Voor de juni 2021 groep geldt dus 129 euro excl. BTW. En er is plek voor 10 deelnemers.