LinkedIn Incompany training
"Zichtbaar Vakmanschap"

Beter de doelgroep aan je binden.
En meer klanten vinden.

Deze training bestaat uit drie sessies, waarin ik de medewerkers train hoe ze met een waardevolle profilering de juiste doelgroep bereiken. Content delen die informeert, inspireert en activeert. Zodat van connecties klanten worden gemaakt.

Speciaal voor het team van: medewerkers met een sales-functie, de marketing-en communicatie professionals en projectleiders.

Ik help bij een consistente zichtbaarheid, zonder dat men onnodig veel tijd kwijt is. Meer impact in minder tijd.

Kennis over het gebruik van LinkedIn als marketing- en salestool, strategie bepalen zodat je gerichte acties doet, je netwerk vergroten en onderhouden; dat ga je niet met ‘even een middagje’ training bereiken.

Daarom bestaat mijn Incompany training uit drie aparte sessies van steeds 2 uur. En zijn er tussentijdse 2 x online Q&A’s (ZOOM/Teams) van steeds een uur, zodat medewerkers begeleid worden om LinkedIn daadwerkelijk optimaal in te zetten. 

Meer klanten vinden beter klanten binden

Praktisch.

Geen ingewikkelde plannen die men toch niet volhoudt, maar praktisch en meteen toepasbaar. Bovendien komt de inhoud recht uit de praktijk, actueel en inspirerend.

Structuur & implementatie.

Je kunt nog zoveel kennis hebben, als men het niet weet toe te passen ga je het succes niet bereiken. Ik train, enthousiasmeer en begeleid de medewerkers naar een structuur die efficiënt is en over de lange termijn meer resultaat oplevert.

Persoonlijke aandacht.

In een online wereld maakt persoonlijke aandacht het verschil. De training wordt door mij persoonlijk op jouw locatie gegeven. En ook de Q & A’s zijn live door mij gegeven.

Tijdens de training is de inhoud zo opgebouwd dat ieder persoonlijk werkt aan zijn of haar doelstellingen t.a.v. LinkedIn.

Wat komt aan bod tijdens de training 'Zichtbaar Vakmanschap' op LinkedIn

 • Alle persoonlijke profielen van de deelnemers krijgen de update die nodig is.
 • Heeft iedere medewerkers een onderscheidende profilering, die bijdraagt aan de zichtbaarheid voor de organisatie en zijn eigen carrière.
 • Kennis over waardevolle content: de do’s and dont’s en waarom berichten viraal gaan.
 • Deelt iedereen medewerker waardevolle content vanuit zijn eigen expertise.
 • Wordt ieders netwerk strategisch uitgebreid, zodat de doelgroep wordt bereikt.
 • Leads genereren.
 • LinkedIn in de mix: alle marketing- en salesactiviteiten sluiten op elkaar aan, zodat ze elkaar versterken.
 • Hoe maak je van een connectie een klant.
 • Welke functie heeft de bedrijfspagina en welke content deel je daarop?
 • Strategie bepalen voor de content die vanuit de organisatie gedeeld wordt.
 • Welke informatie geven de statistieken van LinkedIn je (bedrijfspagina en de persoonlijke profielen) en wat kun je ermee?
 • Wat wel en wat vooral niet te doen voor meer bereik en meer interactie.
 • Update over het algoritme van LinkedIn: tips & tricks.
Mensen doen zaken met mensen, LinkedIn is naast business-tool ook een sociaalmediaplatform. Zorg dus dat je échte verbinding met mensen maakt.

Hoe werkt de training:

 • Vooraf de training is er de mogelijkheid om in een voorbereidende meeting (max. een uur) met mij belangrijke zaken aan te geven. Waar moet ik bijvoorbeeld in de training extra aandacht aan geven; specifieke (nieuwe) doelgroep, gewijzigde koers wat betreft positionering en profilering of nieuwe producten of diensten.
 • Ik geef de training 3 x 2 uur bij jou op locatie. Wil je liever niet fysiek bij elkaar komen? Dan plannen we 3 x 2 uur via ZOOM of Teams.
 • De snelheid waarmee de sessies worden ingepland is in gezamenlijk overleg (ideaal is om het programma binnen 90 dagen af te ronden).
 • Tussen de sessies is er twee keer een uur online Q&A (ZOOM of Teams). De deelnemers kunnen hier vrijblijvend aan deelnemen. Data & tijdstip worden vooraf afgesproken. In deze Q&A hebben de deelnemers extra de mogelijkheid om nog (technische) vragen of zaken over hun profiel te stellen.
  Perfect om het geleerde effectief toe te passen en nog extra feedback te krijgen.
 • Ik maak gebruik van een beamer en flip-over. Alle andere materialen en schrijfspullen neem ik zelf mee.
 • Alle deelnemers ontvangen het enige echte Merk je Merk notitieboek; zodat alle kennis en inspiratie goed bewaard blijft.
 • Er kunnen 10 deelnemers deelnemen (daarop volgend geldt een meerprijs per persoon). Meer dan 15 deelnemers? Dan vormen we een tweede groep.
 • We steken tijdens de training dus samen de handen uit de mouwen. Ik zorg dat alle deelnemers ruim kennis opdoen, uitgebreid geïnspireerd worden en geactiveerd worden om zelf aan de slag te gaan. “Doen, laten en nooit meer vergeten”.

Investering: €1495,- (max. 10 deelnemers, ieder daarop volgend is €95,- pp. Tot een max. van 15 deelnemers, dan vormen we een tweede groep). 

Reviews Merk je Merk

benVitaal stond als organisatie in de kinderschoenen op LinkedIn. Er was een duidelijke wens om de organisatie en haar dienstverlening meer te profileren, om in contact te blijven met onze klanten en partners én om gericht nieuwe contacten te leggen middels dit medium. De theoretische benadering zorgt voor de basiskennis die bijdraagt aan het bereiken van die doelstellingen. De praktische benadering zorgt ervoor dat je ook daadwerkelijk aan de slag gaat. De training van Herma heeft ervoor gezorgd dat LinkedIn begrijpelijk én toegankelijk is geworden voor zowel de organisatie als de medewerker.

Martijn Meij
accountmanager ben Vitaal Maastricht Aachen Airport

Het was me duidelijk dat LinkedIn veel meer potentie had dan waar ik nu gebruik van maakte. Ik deed af en toe wat, maar realiseerde me dat er geen rode draad doorheen zat. Daarnaast was het me ook niet duidelijk hoe de algoritmes werkte en hoe ik mijn doelgroep beter kon bereiken. Ik maakte ook nog onvoldoende gebruik van de mogelijkheden om in contact te komen met het zogenaamde tweedegraads netwerk, wetende dat daar potentie ligt. De winst is voor mij kennis te hebben van de algoritmes, hoe kan ik zoeken naar interessante contacten, hoe krijg ik een rode draad in mijn posts op LinkedIn en wat komt daar bij kijken o.a. kwaliteit van de posts.

Bertie Ubaghs
trainer Feedback

Als organisatie willen we de zichtbaarheid van ons merk ‘Feedback’ vergroten. Daarbij was de wens om LinkedIn daarvoor professioneel in te zetten. Hoe je elkaar kunt ondersteunen in het bereiken van commerciële ambities wist Herma enthousiasmerend over te brengen.

Caspar Verhees
eigenaar Feedback consulting en training
Vorige
Volgende

Ik Merk ook graag jouw Merk

Klaar om te werken aan de groei van jouw merk? Slim, efficiënt en succesvol LinkedIn inzetten en structureel bij jouw (potentiële) klant op de radar komen en blijven?

Plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek

Zet die eerste stap en plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek met mij. In dit gesprek laat ik je zien:

 • Wat het goud voor jou is qua zichtbaarheid op LinkedIn dat jij vergeet en daardoor te weinig aandacht aan besteedt.
 • Wat de meest gemaakte fouten in marketing zijn. Waardoor berichten op LinkedIn minder bereik hebben. Maar ook zorgen voor slecht gelezen nieuwsbrieven en een lage opkomst bij B2B evenementen.
 • Ik geef je bovendien op basis van jullie profilering op LinkedIn direct twee praktische tips waarmee je meteen aan de slag kunt.
 • Is het na deze kennismaking voor jou helder of een LinkedIn training wel of geen slimme zet is. Zo eerlijk ben ik ook.

 

Reviews Merk je Merk

Ik wilde mijn zichtbaarheid op LinkedIn vergroten. Naast handige weetjes en tips, was de training de ultieme prikkel om gewoon hiermee aan de slag te gaan. Belangrijk inzicht dat ik kreeg was het gegeven dat het niet gelijk perfect hoeft te zijn. Gewoon doen! Het is stimulerend om in teamverband met collega’s hieraan te werken. Het enthousiasme van Herma en de kennis geven de juiste prikkel om met LinkedIn aan de slag te gaan.

Kathelijn Geerts
Jawel | voor leiders en teams in ontwikkeling

LinkedIn is een super mooie tool om in contact te blijven met klanten en ze van informatie te voorzien. Ik had totaal geen beeld van de do’s en don’t op LinkedIn en altijd moeite met berichten schrijven en posten. De workshop van Herma helpt mij en mijn collega’s om LinkedIn op een makkelijke manier succesvol in te zetten. Onze grootste winst is nu al dat we veel meer mensen bereiken met de berichten die we posten en dat benVitaal een stuk beter zichtbaar is op LinkedIn.

Merle Niehe
benVitaal Maastricht

Ik wilde LinkedIn doelgericht en effectief inzetten voor de promotie van onze trainingen. Een groot voordeel is dat we mensen die willen starten vanuit een uitkering, een goede basis qua kennis en netwerk kunnen bieden. Het inzicht dat je structuur en focus in je content aan moet brengen. Denk vooraf na en maak een plan. Herma’s enthousiasme, tempo en vaardigheid om zaken te verduidelijken. De leuke uitspraken, het blijft dan gemakkelijker hangen. Evenals Herma’s betrokkenheid achteraf, I love it!

Joyce Verheijden
Inspiratiehuis voor ondernemers

In deze leuke kleine groep was er voldoende tijd om vragen te stellen en antwoorden te krijgen van Herma. Hoewel ik al een tijdje op LinkedIn actief ben, heb ik heel wat tips hoe het nog beter kant geleerd. Dank je wel Herma Westenberg.

Mieke Boers,
MKB belastingadviseurs

Ik heb de training als duidelijk, verhelderend en zeer praktisch ervaren en dit alles in een zeer onderhoudende sfeer. Daarnaast vond ik de algoritmische benadering heel interessant en verhelderend, aangezien ik als “leek”, geen tot weinig ervaring had met social media en me hierin ook nooit heb verdiept. Ik zou andere ondernemers zeker doorverwijzen, aangezien ik in korte tijd geel veel geleerd heb over LinkedIn in het algemeen en de versterkende factor hiervan. Het was een zeer leerzame en fijne ochtend.

Kara Bost
Buro Bost | Boekhouding en belasting
Vorige
Volgende