DOWNLOAD MIJN GRATIS EBOOK over Contentcreatie voor LINKEDIN!

DOWNLOAD MIJN GRATIS EBOOK!

1 op 1 | B2B LinkedIn training
"Zichtbaar Vakmanschap"

Beter de doelgroep vinden
en aan je binden.

Dit is een persoonlijke trainingssessie van 2 uur waarin ik je leer hoe je LinkedIn beter voor je kunt laten werken als marketing-  of salesmiddel. Dan wel voor jou persoonlijk in het kader van de stappen die je wilt zetten in je carrière.

 • Profieloptimalisatie.
  Check van jouw persoonlijke LinkedIn profiel, je krijgt praktische tips en aanbevelingen om jouw profiel sterk & aantrekkelijk te maken voor de doelgroep die jij wilt bereiken.
 • LinkedIn kennis & inspiratie.
  Op basis van de doelen die jij stelt, deel ik mijn kennis met over alle LinkedIn functionaliteiten en het algoritme.
 • Content.
  Praktische tips en aanbevelingen voor jou om waardevolle content te delen, zodat je opgemerkt wordt bij jouw doelgroep.
 • Extra.
  Toegang tot mijn online leeromgeving. Met 10 korte instructie video’s hoe je de zoekfunctie van LinkedIn optimaal kunt benutten om jouw doelgroep beter te vinden en aan je te binden.
  Slim gebruik van nieuwe technologieën: Chat GPT + LinkedIn. Hoe gebruik je het goed, succesvol en slim.
€ 395

Ben je bij een organisatie als marketing- of communicatieprofessional werkzaam? En ben je ook verantwoordelijk voor het beheer van de LinkedIn bedrijfspagina?
Dan is deze training zeker ook geschikt voor jou, hierin leer ik jou de kennis en toepasbaarheid van LinkedIn als marketing- en salesmiddel.

5/5
Wat is dit voor een trainingssessie?

Je leert precies wat ervoor nodig is om jouw online visitekaartje te verbeteren en je zichtbaarheid te vergroten. De training geef ik online middels ZOOM.

De sessie wordt opgenomen en je ontvangt de opname-link, zodat je de sessie altijd kunt terugkijken. 

Je ontvangt dan ook de toegang tot de online leeromgeving. Waar alle korte instructievideo’s over het zoekvenster + filters van LinkedIn te vinden zijn.  

“Het terugkijken van de instructievideo’s is super handig. Stap voor stap waar je ook alweer precies moest klikken.”, aldus één van mijn deelnemers.

Hoeveel tijd?
 • 2 uur training 1 op 1 met mij.
 • Tijdens de training geef ik je een boost aan kennis en inspiratie. Je hebt na afloop precies datgene paraat dat zorgt voor een verdere directe uitrol van acties en implementatie.

Eerdere deelnemer: “Wat een praktische training, geen urenlang geroeptoeter maar ‘hands on’. Heel prettig.”

Wat komt aan bod tijdens de sessie?
 • Jouw persoonlijke LinkedIn profiel krijgt de professionele update die nodig is, zodat jouw online visitekaartje sterk en onderscheidend is.
 • Kennis over waardevolle content: de do’s and dont’s.
 • Wat is waardevolle content? En welke content is voor jou slim om te delen. 
 • De kennis over het strategisch uitbreiden van je zakelijk netwerk.
 • Wanneer je LinkedIn ook als salesmiddel wilt inzetten: hoe genereer je leads?
 • LinkedIn in de mix: alle marketing- en salesactiviteiten sluiten op elkaar aan, zodat ze elkaar versterken.
 • Het verschil in impact tussen persoonlijke profielen en de bedrijfspagina en welke content deel je waar op.
 • Welke informatie geven de statistieken van LinkedIn je (bedrijfspagina en de persoonlijke profielen) en wat kun je ermee?
 • Wat wel en wat vooral niet te doen voor meer bereik en meer interactie.
 • Update over het algoritme van LinkedIn: tips & tricks.
 • Slim gebruik van nieuwe technologie: Chat GPT + LinkedIn.

 

€ 395

Sacha Verjans
Sacha VerjansJOGG regisseur | GGD Zuid Limburg
Lees verder
Door deel te nemen aan de training wilde ik leren hoe ik me als professional kan profileren op LinkedIn. Ik gebruikte LinkedIn passief. LinkedIn was voor mij met name een online C.V. en af en toe ging ik scrollend door mijn tijdlijn om vervolgens moedeloos te worden na het zien van de (top)prestaties van anderen. Herma liet me inzien dat ik LinkedIn anders moet gebruiken: niet alleen maar lezen, maar bijdragen. “Mensen doen het liefste zaken met mensen”, aldus Herma, en daarvoor moest ik mijn LinkedIn gaan vullen met informatie over mijzelf en de site anders gaan gebruiken. Door de opdrachten van Herma werd ik uitgedaagd om actief bij te dragen op LinkedIn. Naarmate ik meer “oefende” kreeg ik zelfs steeds meer plezier in het gebruik van LinkedIn. De LinkedIn-training van Herma is een echte aanrader: de praktische tips en de persoonlijke adviezen hebben me veel inzicht gegeven in de mogelijkheden van LinkedIn en het gebruik van LinkedIn. Herma’s enthousiasme was een mooi extraatje in de training!
Roberto Lanckohr
Roberto LanckohrING | Zakelijk Zuid Limburg
Lees verder
Klanten/relaties openden zich gaandeweg de masterclass steeds meer door vragen te stellen en vooral het besef dat LinkedIn effectiever gebruikt kan worden. Daarnaast zie je na de masterclass verbinding ontstaan waardoor zij individueel beter worden als ondernemer en er groei kan ontstaan. Dat geeft mij een heerlijk gevoel en de bevestiging van toegevoegde waarde te zijn vanuit ING en mijn rol als adviseur zakelijk.
Wim Buck
Wim BuckL1 | Marketing & sales
Lees verder
Herma heeft ons team een eerste boost gegeven en ons meegenomen in de wondere wereld van LinkedIn. Om deze richting de B2B markt beter te gebruiken als marketingmiddel.
Previous
Next
Op een rijtje:
 • € 395 
 • 1 op 1 training
 • 2 uur
 • Online middels ZOOM (je ontvangt achteraf de opname).
 • Extra. Toegang tot de online leeromgeving, met de instructievideo’s.
 • Excl. BTW 
5/5

Gratis ebook over contentcreatie