DOWNLOAD MIJN GRATIS EBOOK over Contentcreatie voor LINKEDIN!

DOWNLOAD MIJN GRATIS EBOOK!

Over mij

Hallo daar! Ik ben Herma Westenberg. Al een decennium lang zet ik mijn expertise in als zelfstandig ondernemer, en raad eens? Ik ben gepassioneerd over LinkedIn. Als je ooit hebt gevoeld dat jouw bedrijfspagina op LinkedIn een sprankelende touch mist, ben je bij mij aan het juiste adres.

Ik snap helemaal hoe hectisch het leven van een MARCOM-professional kan zijn. Je hebt een agenda die uitpuilt en een to-do lijst die nooit lijkt te eindigen.

Daarom zijn mijn trainingen zorgvuldig ontworpen om je niet nog meer te belasten. Ze zijn praktisch, rechttoe rechtaan en vol met echte voorbeelden die je meteen kunt toepassen. Want laten we eerlijk zijn, wie heeft er tijd voor lange, theoretische sessies? Samen duiken we meteen de diepte in, zodat jouw LinkedIn-verhaal schittert en opvalt.

Nu, even over mijn achtergrond. Bij Netwerk Vitaal Limburg steek ik mijn handen uit de mouwen als het gaat om marketing en communicatie. Dit betekent dat ik elke dag midden in de actie zit, net als jij.

Mijn avontuur begon niet op LinkedIn, maar leidde ik evenementen en marketingprojecten voor verschillende organisaties, van betaald voetbal tot onderwijs en conferentielocaties. Deze ervaringen hebben mij een rijke kijk gegeven op wat werkt (en wat niet) in verschillende sectoren.

En ja, voor de nieuwsgierigen onder ons, ik begon ooit als leerkracht. Die basis van kennisoverdracht? Die neem ik elke dag nog met me mee.

Oh, en laten we mijn Limburgse roots niet vergeten. Dat betekent dat ik de gezelligheid van deze streek ken, en ook een aardig netwerk heb opgebouwd.

Dus, als je op zoek bent naar een frisse blik op LinkedIn en wat vriendelijke, effectieve begeleiding nodig hebt, laten we dan samen aan de slag gaan. Ik beloof, het wordt niet alleen leerzaam, maar ook nog eens leuk!

Gratis ebook over contentcreatie