Image
Top
Navigation

Gratis marketingscan.

Op jouw locatie.

Plan nu jouw gratis marketingscan.

Ik help je graag bij structureel vergroten van de zichtbaarheid van jouw bedrijf. Door tijdgebrek kom je als MKB-ondernemer hier vaak onvoldoende aan toe. Kun jij en jouw accountmanager(s) hier wel wat hulp bij gebruiken? Boek dan mijn gratis marketingscan van max. 30 minuten. Telefonisch of via Facetime.
Stuur mij een mailtje:  herma@merkjemerk.nl o.v.v. marketingscan, waarna ik je terug mail om de afspraak in te plannen. Liever via what’s app de agenda’s checken? Zet dan je 06-nummer erbij.

Door een goede voorbereiding van mijn kant blijkt dat ik de ondernemer in deze 30 minuten al een waardevol inzicht kan geven waar kansen en mogelijkheden liggen. Ik deel minstens 2 tips met je waar je meteen in de praktijk mee aan de slag kunt. Zodat jouw bedrijf de groei inzet die jij voor ogen hebt; jullie meer klanten vinden en beter klanten binden.

Tot binnenkort!

  • Gratis marketingscan op jouw locatie* ter waarde van minimaal € 500,- Niet zelden deel ik voor € 5.000 aan tips.
  • Ik deel in deze gratis marketingscan minimaal 2 gouden tips om jullie structurele zichtbaarheid een boost te geven, tips die jou als ondernemer helpen bij jouw tijdgebrek om de marketing volledig zelf te doen en die zorgen voor een gezonde dosis creativiteit. Gegarandeerd!

Goed om te weten!
Mijn enthousiasme en natuurlijke drang om mensen iets te willen leren en verder te helpen, zijn dé elementen waar mijn klanten erg blij van worden. Meer dan eens gebeurt het dat dan ook dat ik mijn gesprekspartner weet te inspireren om creatieve ideeën daadwerkelijk om te zetten tot concrete acties met waardevolle resultaten. Ook blijkt dat de ondernemer soms anders moet leren denken over en te kijken naar zijn marketing om betere resultaten te boeken.  
Als je daar klaar voor bent en open staat voor mijn waardevolle tips om écht te groeien, plan dan die gratis marketingscan met mij. Tot dan!