Image
Top
Navigation

Gratis strategiesessie

MAAK MEER IMPACT MET DE CONTENT DIE JE DEELT IN SOCIAL MEDIA

“Herma helpt bedrijven in de B2B met hun aantrekkingskracht. Herma verlost bedrijven met hun worsteling om social media effectief in te zetten.  Zij initieert, begeleidt medewerkers en ondersteunt bij de praktische uitvoering. Dit doet zij op een enthousiaste, creatieve én gestructureerde wijze, met een duidelijke focus. Het is een plezier om met Herma te mogen samenwerken.” | Lilian Zeekaf, ondernemer & eigenaar van KIT. krachtige verbinding.

  • Hoe zorg je nu daadwerkelijk dat je slim en concreet de juiste stappen gaat zetten in het vergroten van je zichtbaarheid op de social media?
  • Hoe zorg je dat dit structureel en op een slimme & efficiënte manier gebeurt?
  • Het gaat er niet om wie het beste verhaal heeft. Maar wie het beste verhaal structureel het beste deelt!

Zelf zie je vaak niet waar het slimmer en sneller kan en ontbreekt het je aan kennis waarom je het ene in je socials juist niet meer moet doen en het andere juist veel vaker zou moeten doen. 

HET WERK ALS JIJ WERKT

Klaar om die eerste stap te zetten? Een bewezen plan volgen, in plaats van onnodig veel tijd en energie kwijt zijn om zelf alles uit te zoeken. Laat mij je helpen. 

Ik bied jou een gratis online strategiesessie van 30 minuten aan waarbij ik je minstens 2 gouden tips geef voor jouw contentcreatie in de scoials, waarmee jij daadwerkelijk meer impact gaat maken. 

Na deze persoonlijke sessie heb je antwoord op:

>Welke kansen social media (met name LinkedIn) voor jouw bedrijf biedt.

>De strategie hoe je als bedrijf structureel werkt aan het opbouwen van een steeds groter publiek.

>Welke waardevolle content voor jullie geschikt is om te delen.

IK MERK OOK JOUW MERK