DOWNLOAD MIJN GRATIS EBOOK over Contentcreatie voor LINKEDIN!

DOWNLOAD MIJN GRATIS EBOOK!

Als het zo moet dan stop ik ermee!

Je mag best weten dat ik me af en toe een elastiekje voel. De meeste tijd zit ik heerlijk comfortabel rond een pakketje en heb ik grip en overzicht op de meest leuke opdrachten en LinkedIn trainingen die ik geef. Maar af en toe gebeuren er dingen waardoor er aan alle kanten aan mij getrokken wordt.

En vraagt het uitersten in mijn flexibiliteit, creativiteit en vertrouwen in eigen kracht en kennis dat het goed komt. In deze laatste weken van het jaar met de nodige (nieuwe) maatregelen veer ik weer zoveel mogelijk mee; steeds kijken wat er wel mogelijk is en focus houden op eigen koers.
Consistent zichtbaar blijven was ook voor mij op dit moment nog nooit zo belangrijk.

Darwin wist het zo treffend te formuleren:

“It is not the strongest of the species that survive, nor the most intelligent, but the one most responsive to change.”

Zo keek ik eerder deze week op Netflix de documentaire ‘Fantastic Fungi’ (aanrader als je van natuur en wetenschap houdt). En ook hier weer werd de quote van Darwin bevestigd; waar de grote, sterke dinosauriërs uitstierven bleef tot op de dag van vandaag ‘the Fungi’ bestaan. Sterker nog, wanneer de mens nu zou uitsterven, zal ‘the Fungi’ op aarde blijven bestaan.

Wat is nu de link met Zichtbaar Vakmanschap op LinkedIn Herma, denk je nu wellicht.

Wat is jouw koers in je werk?
Welke (groei)ambities heb je?
Hoe wil je op 31-12-2022 terugkijken op afgelopen 13 maanden?

  • Als medewerker in loondienst. Een nieuw tof project, een promotie of een waardevolle samenwerking met collega’s of strategische partners?
  • Commerciële doelstelling. Concreet aantal nieuwe leads en klanten?
  • Goed werkgeverschap. Inzetten op het verbeteren van de vitaliteit en werkgeluk van jullie medewerkers?
Wat is jouw concrete stip op de horizon voor komend jaar?
Wanneer die helder is, dan zijn alle (onverwachte) obstakels en moeilijke momenten de verwachte uitdagingen een test hoe je ermee om gaat.

Is dat makkelijk?
Nee natuurlijk niet!

Maar waarom is dat doel dan toch zo belangrijk?
Wanneer dat er niet is, wordt ieder (onverwachte) obstakel een doel op zich en voelt het alsof de koers vele malen zwaarder is.

Uitspraken als:
“Waar moet het heen? Als dit allemaal niet meer mag, dan weet ik het niet meer”, volgen dan vaak.

Wanneer je echter (hoe moeilijk het ook soms is) in beweging blijft, je zaken (elke dag een beetje beter) regelt, zullen er nieuwe mogelijkheden op je pad komen.
Anders kijken naar zaken; wat kan wel, wat zijn de opties en waar kan ik (hoe klein ook, denk aan The Fungi & Darwin) toch mee aan de slag?

Voor iedereen die wel wil maar niet goed weet hoe en wat.
Voor de mensen van ‘het glas-is-half-vol’.
Dat zetje qua inspiratie & kennis nodig hebben om meer aan de slag te gaan met zichtbaarheid (juist nu in deze laatste weken van dit jaar!).

Voor jullie geef ik een extra boost:

  • Iedere werkdag ga ik live op Instagram stories met een LinkedIn tip van de dag: rondom succesvolle zichtbaarheid. Volg je mij op Insta, dan zie je iedere dag mijn live terug in mijn feed. Voor degene die mij via de mail een LinkedIn vraag hebben gesteld, een aantal ga ik ook hier behandelen 😉
  • Geef ik op donderdag 18 november (10.00-11.00 uur en van 20.00-21.00 uur) weer een nieuwe gratis masterclass over LinkedIn via ZOOM. Ik deel daarin de 5 ingrediënten die bijdragen aan succesvol Zichtbaar Vakmanschap & goed Zichtbaar Werkgeverschap op LinkedIn. Alle info op een rij & aanmelden.

Vond je dit interessant?
Lees dan ook deze drie andere blogs.

Als het zo moet dan stop ik ermee!

Je mag best weten dat ik me af en toe een elastiekje voel. De meeste tijd zit ik heerlijk comfortabel …

LEES MEER

Misschien zit het wel in mijn karakter maar ik heb mijn hele leven nooit de behoefte gehad om met zoveel …

LEES MEER

Hoe zorg ik ervoor dat meer mensen weten wat we mogelijk maken?

“Hoe zorg ik dat meer mensen weten wat we mogelijk maken?” Oude vormen van reclame, maken in sneltreinvaart plaats voor …

LEES MEER

Beter de doelgroep vinden en
beter aan je binden?

Ontvang gratis tips & inzichten hoe je LinkedIn succesvoller als marketing- en salesmiddel inzet.

Je ontvangt tips en inspiratie over o.a.

  • Hoe je met jouw berichten op LinkedIn beter de doelgroep bereikt.
  • Hoe je het bereik van je berichten op LinkedIn vergroot.
  • Wat überhaupt de do’s and don’s zijn op LinkedIn (algoritme, functionaliteiten en techniek).

Gratis ebook over contentcreatie