DOWNLOAD MIJN GRATIS EBOOK over Contentcreatie voor LINKEDIN!

DOWNLOAD MIJN GRATIS EBOOK!

Die mannen bij ons willen niet op de foto

‘Dat willen ze bij ons niet, Herma. Hou maar op, dat wordt niks.’ Onze medewerkers (voornamelijk mannen) willen niet op de foto. Een paar weken later loop ik met camera door het bedrijf…. En ‘de mannen’ heb ik bijna (eerlijk is eerlijk) allemaal op de foto gezet. Geen geposeerde foto’s, maar gewoon tijdens hun dagelijkse werk. ‘Slechts’ 1 kleine verandering en uitleg over de toegevoegde waarde van ‘echt’. 

MENSEN DOEN ZAKEN MET MENSEN

Maak je medewerkers zichtbaarheid in je socials, zoals ze dagelijks het werk doen. Herkenbaar en persoonlijk.

De foto’s bij dit bericht zijn van onze vakantie afgelopen zomer naar Spanje. Waar we met ‘onze mannen’ een bezoek brachten aan Camp Nou. En daar werd het nogmaals duidelijk.

MANNEN EN FOTO’S

Wanneer iemand zegt ‘ze willen niet op de foto’, dan stuur ik hem hoogstpersoonlijk naar het stadion van Barcelona. De mannen staan daar in rijen van 7 om met die felbegeerde beker op de foto te kunnen. Stralend voor de sponsorwand. Echtgenotes worden gesommeerd om het perfecte plaatje te schieten. 

Wanneer je mensen aanspreekt op datgene waar hun hart van zingt. Je ze podium geeft op de manier waarop zij graag in beeld gebracht willen worden. Dan zwicht zelfs de grootste ik-wil-niet-op-de-foto-man!

Vond je dit interessant?
Lees dan ook deze drie andere blogs.

Als het zo moet dan stop ik ermee!

Je mag best weten dat ik me af en toe een elastiekje voel. De meeste tijd zit ik heerlijk comfortabel …

LEES MEER

Misschien zit het wel in mijn karakter maar ik heb mijn hele leven nooit de behoefte gehad om met zoveel …

LEES MEER

Hoe zorg ik ervoor dat meer mensen weten wat we mogelijk maken?

“Hoe zorg ik dat meer mensen weten wat we mogelijk maken?” Oude vormen van reclame, maken in sneltreinvaart plaats voor …

LEES MEER

Beter de doelgroep vinden en
beter aan je binden?

Ontvang gratis tips & inzichten hoe je LinkedIn succesvoller als marketing- en salesmiddel inzet.

Je ontvangt tips en inspiratie over o.a.

  • Hoe je met jouw berichten op LinkedIn beter de doelgroep bereikt.
  • Hoe je het bereik van je berichten op LinkedIn vergroot.
  • Wat überhaupt de do’s and don’s zijn op LinkedIn (algoritme, functionaliteiten en techniek).

Gratis ebook over contentcreatie